6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu'na (KVKK) uyumlu hale gelin.
30 GÜN ÜCRETSİZ KULLAN
Bilimp v2.0'ı 30 gün süreyle ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Hazır Doküman Örnekleri

Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında hazırlanması gereken dokümanlarınızı kolayca oluşturun.

KVKK YAZILIMI & YÖNETİMİ

Bilimp; 6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu ve mevzuatlarında yer alan idari ve teknik tedbirlere ait süreçlerin yönetimi için akıllı araçlar sunar. Her ölçekte şirket yada kamu kurumu için Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) yükümlülüklerini yerine getirecek ve bunu yaşanır tutacak bir dijital omurga altlığı sağlar. VERBİS'e kayıt yükümlülüğü olan şirket ve kamu kurumlarının kolay ve doğru kayıt yapabilmeleri için hazır şablonlar içerir.

Kurumunuza ait Kişisel Veri Yönetimi Organizasyonunuzu tanımlayın.

  • VERBİS kullanıcı adı ve şifrelerinizi kaydedin.

  • Çalışanlarınızdan veya kişilerinizden bir irtibat kişisi atayın.

  • İrtibat kişisinin görev başlangıç bitiş tarihlerini geriye dönük izleyin.

  • Kişisel Verilerin Korunması ile ilgili kurumunuza gelen başvuruları değerlendirecek komisyonlar belirleyin. Komisyon üyelerinin görev başlangıç bitiş tarihlerini izleyin.

  • Birinin akıllı bildirimleri ile Kurum bilgilerindeki değişiklikleri veya irtibat kişisi değişikliklerini 7 günlük yasal süresi içerisinde VERBİS’e bildirin .

Hazır şablonlar ile Veri Envanterinizi kolayca oluşturun, yönetin.

  • VERBİS için hazırlıklarınızı yapın.

  • Hangi verileri işliyorsunuz, hangi amaçla işliyorsunuz ve bu veriler kime ait seçin.

  • Saklama sürelerini girin. Hangi ortamda sakladığınızı seçin.

  • Yurtiçinde veya yurtdışında kurumlarla paylaştığınız veriler varsa tanımlayın.

  • Veri işleme için hukuki gerekçenizi yazın.

  • Verinin korunmasına yönelik aldığınız önlemleri seçin. Denetleme periyotlarını belirtin. Bu önlemi almakla sorumlu departman seçin.

  • İç denetimlerinizi kolayca yapın.

  • Protokol gereği veya resmi talebe karşılık paylaştığınız verilerinizi düzenli olarak kayıt altına alın.

Hazır Doküman Örnekleri ile Kanun kapsamında hazırlanacak dokümanlarınızı kolayca oluşturun.

  • Açık Rıza Beyanı, Aydınlatma Yükümlülüğü, Disiplin Yönetmeliği, Gizlilik Sözleşmesi dokümanlarınızı sizin için hazırladık.

  • Dinamik rapor şablonları ile dokümanlarınız kurumunuza uygun olarak oluşsun.

  • Revizyonlarınızı yapın, en güncel dokümanlarınızı yayınlayın, eski revizyonları arşivleyin.

  • Yayında olan dokümanlarınız kurumsal dokümanlar klasörüne otomatik olarak eklensin ve sürekli erişilebilir olsun.

Kişisel verilerin korunması başvurularını kolay yönetin.

  • Ziyaretçi panelleri üzerinden ilgili kişi başvurularını alın. Biri irtibat kişisini bilgilendirsin.

  • Başvuruya ilişkin tüm aşamaları yönetin. Başvuruyu değerlendirin. Cevap yazısı hazırlayın.

  • Değerlendirme sonucu anonimleştirme kararı verilen ilgili kişi başvurularına ilişkin kayıtları anonimleştirin.

  • Geriye dönük tüm sorgularınızı kolayca yapın.

Bilimp ile Ücretsiz verilen Çevrimiçi Eğitimler

Personel farkındalık eğitimlerini kolayca düzenleyin, eğitime katılan personelinize ve eğitim tarihlerine hızlıca ulaşın.

Hazır Kişisel Verileri Koruma Kanunu eğitim videolarımız ile tüm personelinizi kolayca eğitin.

 

Çevrimiçi eğitim periyotlarınızı belirleyin. Eğitimler periyodik olarak tekrar edilsin.

 

Hangi personeliniz eğitime katılmış, hangisi katılmamış kolayca izleyin.

 

Eğitim alan personelinizin eğitime katılım tarihlerini görüntüleyin.

 

Yeni eğitim içerikleri ekleyin.

Online eğitimler ile;

Personelinize bilgi aktarımını sürekli kılın.
Personelinizin becerilerini arttırın.
Kanuni sorumluluklarınızı yerine getirin.

Çevrimiçi Eğitim Videoları

1

Kişisel Veri Nedir Eğitimi

2

Özel Nitelikli Kişisel Veri
Nedir Eğitimi

3

Açık Rıza Nedir Eğitimi

4

Aydınlatma Yükümlülüğü
Eğitimi

5

Bilgi Güvenliği Eğitimi

Varlıklarınızı ve risklerinizi kolay yönetin.

  • Varlık-Risk ilişkisini takip edin.

  • Hazır risk, açıklık ve önlem tanımları ile risk analizlerini kolayca yapın.

  • Riskleri sınıflandırın.

  • Risk değeri, yönetilebilir risk değeri hesaplarınız otomatik olarak yapılsın.

  • Risk denetim planınızı kolayca oluşturun.

  • Birinin bildirilerimleri ile denetimlerinizi kolayca yapın.

© 2019 Bilimp Tüm Hakları Saklıdır. | Adres: 19 Mayıs Mah. Uğur Mumcu Blv. No:120 Nilüfer, BURSA, TÜRKİYE
Tel: +(90) 850 222 27 46 | Emaıl: info@bilimp.com
playcheck-circlefilm-playuseruserscalendar-fulllaptophistory linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram