Yüksek Bedeller Ödemeyin!

Bilimp yazılım araçları ile Kişisel Verileri Koruma Kanunu'na uyumlu hale gelin ve süreçlerini yönetin.

"KVKK Sihirbazı" ile hızlı ve kolay uyumluluk sağlayın.

  • "Sihirbaz" Kişisel Verileri Koruma Kanunu'na uyumluluk ile veri güvenliği için gerekli idari ve teknik tedbirleri adım adım öğretir.

  • "Sihirbaz" sadece bir öğretici değil aynı zamanda bir uygulayıcıdır. Her adımda yapılması gereken işlemler için ilgili menüleri açar ve görevler atar.

  • Bilimp'in sunduğu 'KVKK Sihirbazı'nı küçükten büyüğe tüm özel sektör işletmeleri ve kamu kurumları kullanabilir.
  • Bilimp'in 'KVKK Sihirbazı'nın yeteneklerini görmek ve işletmenizi hızlıca KVKK'ya uyumlu hale getirmek için hemen "Ücretsiz Kullan" ile başlayabilirsiniz.

Bilimp ile KVKK Uyumluluğu

Yasal yükümlülükleri yerine getirin.

  • 6698 Sayılı KVKK Yasası'na uyumluluk için gerekli organizasyonu (irtibat kişisi, komite vb.) "Bilimp Kişisel Veri Yönetimi" aracı içinde yer alan menüler sayesinde kolayca oluşturun ve sürdürülebilir bir yapıya sahip olun.

  • KVKK uyumluluk süreci ve VERBİS kaydı için sahip olunması gereken 'Kişisel Veri Envanteri'ni kolay kullanımlı menüler ve hazır içerikler ile kolayca hazırlayın.

  • Yurtiçi ve yurtdışı veri aktarımlarını bilimp menüleri üzerinden takip edin.
  • Tüm ilgili kişilere yönelik 'Aydınlatma Metinleri'ni kolay ve doğru hazırlayacak menüleri kullanın. Ziyaretçiler için kullanılacak aydınlatma metinleri için 'Ziyaretçi Paneli'nden, toplantılarda kullanılacak aydınlatma metinleri için 'Katılımcı Paneli'nden ve genel kullanım alanları için 'Aydınlatma Paneli'nden faydalanın. Yasal yükümlülükleri Bilimp'in estetik ve kullanışlı panelleri ile yerine getirin.

  • İlgili Kişi başvuruları için "Ziyaretçi", "Katılımcı", "Aydınlatma" panellerini kullanın. Yasal yükümlülük olan ilgili kişi başvuru ortamını doğru şekilde hazırlayın. Başvuruları güvenle yönetin.
  • İlgili Kişi başvurularını bilimp menüleri üzerinden cevaplayın. Yasal süreleri geçirmeyin. Cezai yaptırımlarla karşılaşmayın.

  • Gerektiğinde ilgili kişi "Anonimleştirme" işlemlerini menüden kolayca gerçekleştirin.

  • Kişisel veri yönetimi ve veri güvenliğine ilişkin politika ve prosedürleri bilimp menüleri üzerinden kolayca oluşturun. "Kurumsal Paylaşım Merkezi" aracılığı ile tüm çalışanlara veya yeni işe başlayanlara duyurun. Okundu teyitlerini kayıt edin. Dilerseniz Tübitak Zaman Damgası ile entegre edin, dilerseniz de çalışanın Kayıtlı E-Posta (KEP) adresine otomatik gönderin.

  • Personele yönelik tüm onay ve bilgilendirmeleri dilerseniz Kayıtlı E-Posta (KEP) ile gerçekleştirin. Kolay ve düşük maliyetli bir ispat yükümlülüğü sistemine sahip olun.

Maliyetlerden ve zamandan tasarruf edin.

  • "Sihirbaz" ile KVKK ve bilgi güvenliği için gerekli ilk kurulum maliyetlerinden tasarruf edin ve uyumluluk süresini en aza indirin.

  • "Çevrimiçi Eğitim Aracı" ve "Hazır KVKK Eğitimleri" ile personel eğitim maliyetlerini ve sürelerini azaltın.

  • "Bilimp Mobil" sayesinde özellikle dağınık yapıda veya sahada personel çalıştıran işletmelerde eğitim süreçlerinde zaman tasarrufu sağlayın.

  • Değişen mevzuat ve gelişen teknoloji ile ilgili periyodik eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için; sürekli güncellenen ve sayıca artan "Bilimp ÜCRETSİZ Eğitim Videoları" kullanın. Yüksek eğitim maliyetlerinden kurtulun.

Ceza risklerini azaltın.

  • Bilimp'in Dijital Asistanı "BİRİ"nin akıllı bildirimleri sayesinde yasal süreleri yönetin ve gecikmeler nedeniyle oluşabilecek cezai yaptırımlarla karşılaşmayın.

  • İrtibat kişisinin işten ayrılması veya değişmesi, veri sorumlusunun bilgileri, veri aktarım kayıtları vb. değişiklik durumlarında 7 günlük sürenin aşılmaması için "BİRİ" sizin yerinize takip etsin. Ceza yaptırımlarını önlesin.

  • İlgili kişi başvurularının 30 günlük yasal süre içinde yapılmasını "BİRİ" takip etsin. Unutulma yada gecikmelerin önüne geçsin.

  • Misafirlerinizi ziyaret sıklığını kontrol etsin, belirlediğiniz süreden fazla olanları otomatik anonimleştirsin. Mevzuatın öngördüğü "imha ve saklama" politikalarına uygun kişisel veriler oluşsun.

Veri güvenliğini arttırın.

  • Bilimp'in uzun yıllar boyunca test edilmiş İz Takibi (Log) yapısını kullanın. Bilimp ekosisteminde yer alan tüm kullanıcı hareketlerini kayıt altında tutun ve gerektiğinde izleyin.

  • Personel ve gelişmiş yetkilendirme yapısına sahip Bilimp ile kullanıcıların erişebileceği araçları, menüleri ve yetkileri kolayca yönetin. Güvenlik zafiyetleri oluşmasını önleyin.

  • Kurum içi iletişim için Bilimp'in mesajlaşma aracı "Bimesaj" kullanın. Tüm mesaj verileri kendi sunucunuzda kriptolu olarak saklansın ve yurtdışı veri aktarımı oluşmasın.

  • Güvenli bir iletişim için kurum içi bilgilendirmeleri e-posta yerine "Kurumsal Paylaşım" aracı ile yapın. E-posta kullanımınız azalsın. Veri güvenliğiniz artsın.

  • "Yazı" ve "Tablo" araçlarında oluşturduğunuz belgeleri "Bimesaj" üzerinden kurum içi kullanıcılara kolay ve güvenle gönderin. E-posta ile yapılan yanlış gönderilerin önüne geçin.

  • Bilimp'in birbiri ile entegre çalışan bütünleşik araçları sayesinde onlarca farklı yazılım kullanma ihtiyacını ortadan kaldırın. Verilerinizin farklı ortamlar, cihazlar ya da veritabanlarında oluşmasını önleyin. Bilimp'in tek bir veritabanı üzerinde güvenli ve kolay yönetin.

Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) Nedir?

6698 Sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu Nedir?

 

Kişisel Veri
Nedir?

 

VERBİS'e Kayıt Yükümlülüğü
Nedir?

 

KVKK'nın Cezai Yaptırımları
Nelerdir?

 

© 2019 Bilimp Tüm Hakları Saklıdır. | Adres: 19 Mayıs Mah. Uğur Mumcu Blv. No:120 Nilüfer, BURSA, TÜRKİYE
Tel: +(90) 850 222 27 46 | Emaıl: info@bilimp.com
databaselockbookuser linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram