6

Çalışanlarınızı KVKK ve bilgi güvenliği konularında güncel ve periyodik eğitimlere tabi tutun.

Kişisel verilerin korunması kurum kültürünün bir parçası haline getirilmeli ve bu konuda personeller üzerinde bir farkındalık oluşturulmalıdır. Bu farkındalığı sağlamak için şirketler ve kurumlar en üst düzeyden en alt düzeye kadar tüm çalışanlarına KVKK'ya uyumluluk ve bilgi güvenliği eğitimleri vermelidir.

Bilimp Çevrim içi eğitim aracı ile;

  • Personellerinize, düzenli olarak eğitim vermeyi garanti eder,

  • Kişisel verilerin güvenliği ve bilgi güvenliğiyle ilgili bilinçlendirir,

  • Eğitimleri planlamayı ve takibi kolaylaştırır,

  • Kişisel veri ve bilgi güvenliği konusunda 5 adet hazır eğitim videosu içerir,

  • Zamandan ve mekandan bağımsız eğitim ortamı oluşur,
  • Eğitim materyalleri tekrar kullanılabilir olduğu için periyodik eğitim tekrarlarını kolaylaştırır,
  • Personeliniz eğitime katılana kadar eğitim içeriği kendisine sürekli gösterilir,

  • Çevrim içi eğitim aracı bilimp mobil uygulamada da yer almaktadır. Bu sayade saha personellerine eğitim vermek son derece kolaylaşır,

  • İyileşmenin sürekliliği sağlanır.

Bilimp Çevrim içi eğitim aracıyla;

  • Personeliniz eğitime katılana kadar eğitim içeriği kendisine sürekli gösterilir,

  • Eğitime katıldığı tarihler kayıt altına alınır,

  • Tekrarlanması gereken eğitimler için periyot tanımlanabilir,

  • Eğitimler işe yeni başlayan başlayan personele herhangi bir tanım gerekmeksizin gösterilir. 

  • Eğitimler şirket, departman veya görev bazında hedef kitle seçilerek sadece o kitleye gösterilebilir.

KVKK ve bilgi güvenliği için online eğitim videoları

1

Kişisel Veri Nedir Eğitimi

2

Özel Nitelikli Kişisel Veri
Nedir Eğitimi

3

Açık Rıza Nedir Eğitimi

4

Aydınlatma Yükümlülüğü
Eğitimi

5

Bilgi Güvenliği Eğitimi
© 2019 Bilimp Tüm Hakları Saklıdır. | Adres: 19 Mayıs Mah. Uğur Mumcu Blv. No:120 Nilüfer, BURSA, TÜRKİYE
Tel: +(90) 850 222 27 46 | Emaıl: info@bilimp.com
playarrow-left-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram